Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Actualiteiten / Actualiteiten / Zitdagen belastingaangifte 2018

Zitdagen belastingaangifte 2018

 

Hulp nodig om uw belastingaangifte in te vullen? De belastingambtenaren staan klaar om u te helpen!

Zoals vorig jaar - voor de tiende keer – met de steun van het College van Burgemeester en Schepenen, staat de Federale Overheidsdienst Financiën voor permanentie en onthaal bij de bevolking in, dit in het kader van ondersteuning bij het opmaken van de aangiften van inkomsten 2017 voor het burgerlijk jaar 2018 en om de inwoners van de gemeente Molenbeek bij te staan bij het invullen van de belastingaangiften.

De permanentie wordt iedere werkdag van 22 mei tot 28 juni tussen 9u.00 en 14u.00 in het Gemeenschapscentrum Maritiem (Vandenboogaerdestraat, 93 te 1080 Brussel) gratis georganiseerd.

Om u snel en doeltreffend te kunnen helpen, is het noodzakelijk om de volgende documenten mee te brengen:

  • inkomstenfiches (lonen, werkloosheidsuitkering, vervangingsinkomen bij ziekte…)
  • attesten en diverse overzichten (hypothecaire lening, levensverzekering, giften, pensioensparen, uitgaven voor kinderopvang, onderhoudsgeld, dienstencheques…)
  • aanslagbiljet van vorig jaar
  • aanslagbiljet van de onroerende voorheffing


Om de aangifte ter plaatse te laten invullen door een ambtenaar, brengt u ook mee:

  • bij voorkeur uw elektronische identiteitskaart en de PIN-code
  • ofwel het origineel aangifteformulier en het voorbereidend document bij de aangifte


Geen tijd om langs te komen? Dien uw belastingaangifte in via internet. Surf naar www.taxonweb.be en maak het uzelf gemakkelijk!

Op initiatief van de Schepen van Sociale actie, Ann Gilles-Goris, met de steun van het College van Burgemeester en Schepenen van Sint-Jans-Molenbeek

Document acties