Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Actualiteiten / Actualiteiten / Week van de Gezondheid 2019

Week van de Gezondheid 2019

De gemeente Sint-Jans-Molenbeek en VZW Trait d’Union organiseren de zesde editie van de Week van de Gezondheid. Dit voor het promoveren van de goede reflexen inzake gezondheid voor de bevolking.

Opsporing van diabete, diëtische keuken, yoga, taikiken en een aangepaste gymnastiek staan op het programma. Gezondheid is niet enkel welzijn maar ook aangepaste sportactiviteiten, zoals gymnastiek al zittend, bijvoorbeeld.

Gedurende de hele week, zal u de gelegenheid hebben om korte filmvoorstellingen in verband met handicapsituaties bij te wonen, een stand van uitwisseling van goede kookpraktijken te ontdekken en zelfs deel te nemen aan een in situatie stelling in rolstoel onder vorm van een traject.

Kortom, een hele hoop activiteiten die u kosteloos zullen voorgesteld worden van 21 t/m 27 september 2019 in twee plaatsten: het Gemeenschapscentrum Maritiem en de Sippelberg feestzaal.

Het volledige programma is beschikbaar door deze link (PDF-document).

Document acties