Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Actualiteiten / Actualiteiten / Inhuldiging van de nieuwe gemeenteschool "De Knipoog"

Inhuldiging van de nieuwe gemeenteschool "De Knipoog"

 

Na anderhalf jaar werkzaamheden, is de bouw van de nieuwe gemeenteschool aan het einde van de Zaadstraat beëindigd. De inrichting van de omgeving ervan komt ook tot een eind, meer bepaald de voetgangersoversteekplaats die Zaadstraat verbindt met het winkelcentrum.

De school kreeg de naam "De Knipoog" en opent de deuren in februari 2016. Deze nieuwe school heeft een capaciteit van 400 plaatsen, zo komen 250 plaatsen bij. De kinderen zullen rondlopen in een voorbeeldig gebouw dat beantwoordt aan de passiefstandaard en als doelstelling nul procent CO2-uitstoot beoogt.

 

De inhuldiging van de nieuwe school is op vrijdag 20 november plaatsgevonden, in aanwezigheid van Annalisa Gadaleta, Schepen van Nederlandstalig Openbaar Onderwijs, Ann Gilles-Goris, Schepen van sociale actie, zonder te vergeten de scholieren en hun ouders, leerkrachten en architecten van het bureau Urban Platform.

Document acties