Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Actualiteiten / Actualiteiten / Mondmasker verplicht - politieverordening van 26.07.2020

Mondmasker verplicht - politieverordening van 26.07.2020

Samen tegen het coronavirus: bericht aan de bevolking

Gelieve te noteren dat de Burgemeester, op datum van 26 juli 2020, een politieverordening heeft genomen betreffende het dragen van een masker in Sint-Jans-Molenbeek:

1. Het dragen van een masker dat neus en mond bedekt is verplicht voor personen van 12 jaar en ouder die zich verplaatsen in de volgende verkeersassen: Ribaucourtstraat; Ninoofsesteenweg; Gentsesteenweg.

2. Het dragen van een masker dat neus en mond bedekt is verplicht voor personen van 12 jaar en ouder op de volgende markten: de markt van dinsdag in de Isidoor Teirlinckstraat; de markt van donderdag in de Graaf van Vlaanderenstraat, het Gemeenteplein en het Sint-Jan-Baptistvoorplein; de markt van zondag op de esplanade van Sint-Mariastraat.

3. Het dragen van een masker dat neus en mond bedekt, is verplicht voor personen van 12 jaar en ouder in alle openbare gebouwen voor de delen die toegankelijk zijn voor het publiek; in de inrichtingen van Horeca, behalve wanneer de personen aan hun tafel zitten.

4. Het dragen van een masker dat neus en mond bedekt, is ten zeerste aanbevolen voor elke verplaatsing op het grondgebied van de gemeente.

Deze maatregelen zijn van toepassing tot en met 31 augustus 2020.

Document acties