Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Actualiteiten / Actualiteiten / Permanentie belastingaangifte 2017

Permanentie belastingaangifte 2017

Hulp nodig om uw belastingaangifte in te vullen?

De belastingambtenaren staan klaar om u te helpen!


 
Zoals vorig jaar - voor de negende keer – met de steun van het College van Burgemeester en Schepenen, staat de Federale Overheidsdienst Financiën voor permanentie en onthaal bij de bevolking in, dit in het kader van ondersteuning bij het opmaken van de aangiften van inkomsten 2016 voor het burgerlijk jaar 2017 en om de inwoners van de gemeente Molenbeek bij te staan bij het invullen van de belastingaangiften.
 
De permanentie wordt iedere werkdag van 15 mei tot 29 juni tussen 9u.00 en 14u.00 in het Gemeenschapscentrum Maritiem (Vandenboogaerdestraat, 93 te 1080 Brussel) gratis georganiseerd.
 
Gelieve te noteren dat op 22 juni en 27 juni zal de permanentie beschikbaar later zijn: tussen 9u.00 en 14u.00, en ook van 15 tem 18u.00.
 
Opgelet: geen permanentie op elke vrijdag en op 25 mei en op 5 juni 2017.
 
Om u snel en doeltreffend te kunnen helpen, is het noodzakelijk om de volgende documenten mee te brengen:

  • inkomstenfiches (lonen, werkloosheidsuitkering, vervangingsinkomen bij ziekte…)
  • attesten en diverse overzichten (hypothecaire lening, levensverzekering, giften, pensioensparen, uitgaven voor kinderopvang, onderhoudsgeld, dienstencheques…)
  • aanslagbiljet van vorig jaar
  • aanslagbiljet van de onroerende voorheffing

 
Om de aangifte ter plaatse te laten invullen door een ambtenaar, brengt u ook mee:

  • bij voorkeur uw elektronische identiteitskaart en de PIN-code (ook van uw echtgenoot / wettelijk samenwonende partner)
  • ofwel het origineel aangifteformulier en het voorbereidend document bij de aangifte

 
Geen tijd om langs te komen? Dien uw belastingaangifte in via internet. Surf naar www.taxonweb.be en maak het uzelf gemakkelijk!
 
Voor alle bijkomende informatie
: gemeentelijk dienst van Sociale actie
02/600 49 30
affairessociales@molenbeek.irisnet.be

Op initiatief van de Schepen van Sociale actie, Ann Gilles-Goris, met de steun van het College van Burgemeester en Schepenen van Sint-Jans-Molenbeek

Document acties