Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Actualiteiten / Actualiteiten / Molenbeek geeft licht

Molenbeek geeft licht

https://www.facebook.com/events/459234864266198/

In deze donkere tijden is het belangrijk om een duidelijk signaal van samenhorigheid en solidariteit te geven. Nu woensdag 18/11 om 17u komen we samen op het gemeenteplein van Molenbeek en laten we 100den kaarsen achter ter ere van de slachtoffers van terrorisme en politiek geweld, in Parijs en de ganse wereld. We tonen dat we een warme gemeente zijn en niet toegeven aan het angstklimaat dat gecreëerd wordt. Daarnaast verspreiden we de Molenbeek-Peace affiche die iedereen aan zijn raam kan hangen.
Maar daar stopt het natuurlijk niet. Tientallen Molenbeekse jeugd-, welzijns- en (socio-)culturele organisaties en actieve burgers engageren zich om samen hun schouders te zetten en inhoudelijke ambities en acties te formuleren, maar ook wantoestanden aan te kaarten en op te roepen om op hoger niveau te investeren in Molenbeek, te geloven in deze stad en onze jongeren en de problemen ook bij de basis aan te pakken en niet enkel te uitwassen ‘op te kuisen’.


Praktisch:
We verzamelen, woensdag 18 november, vanaf 16u aan het Gemeenteplein van Molenbeek.
Om 17u branden we een kaarsje.
Geen politieke slogans of speeches.
Wel samenzijn in solidariteit.
Omstreeks 18u ronden we af.

Info:
Centrumverantwoordelijke GC De Vaartkapoen
Schoolstraat 76 | Sint-Jozefstraat 14 | 1080 Molenbeek
T 02 413 04 10
www.vaartkapoen.be
www.facebook.com/vaartkapoen
 

Document acties