Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / Stedelijke ontwikkeling / Projectoproep - Schoolcontract Toots Thielemans - Activatie van de sportzaal

Projectoproep - Schoolcontract Toots Thielemans - Activatie van de sportzaal

 

Activatie van de sportzaal

 

In het kader van het schoolcontract voor Toots Thielemans zijn we op zoek naar verenigingen die willen antwoorden op de projectoproep "Activatie van de sportzaal"

 

Het doel is om de aantrekkelijkheid van de school en van naschoolse sportactiviteiten te versterken en dat het vrijetijdsaanbod in de wijk wordt vergroot.

  • De sportzaal kan autonoom werken van de school en sportverenigingen uit de buurt ontvangen. De ruimte heeft ook een directe toegang via de speelplaats en de poort in de Sint-Mariastraat.
  • Het doel van het project is om door middel van sport een positieve dynamiek te geven aan de leerlingen en de buurt.
  • De sportzaal wordt opengesteld na de schooluren voor de buurt en voor verenigingen.
  • Eén of meerdere sport- en buurtverenigingen kunnen zich kandidaat stellen om buitenschoolse sportactiviteiten te organiseren in de sportzaal.
  • De speelplaats kan ook gebruikt worden om te sporten.

 

Er zal een budget van €20.000 ter beschikking worden gesteld aan de vereniging die uit de verschillende aanvragen is geselecteerd om haar activiteiten te organiseren.

Hier vindt u de documenten die u nodig heeft om u kandidaat te kunnen stellen.

- Reglement van de projectoproep

- Kandidatuur formulier

Uiterste datum voor het indienen van kandidaturen : 24 juni 2024

 

Document acties