Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / Gemeentebestuur

Gemeentebestuur

 

De gemeente is de kleinste administratieve onderverdeling van de Staat. Gevormd uit een duidelijk vastgelegd grondgebied, zijn haar leiders en haar administratie de meest dichtsbijzijnde gesprekpartners van de burgers inzake het beleid van het openbaar domein. Een gemeente is, meer dan welke andere structuur ook, ten dienste van de inwoners en het is ook haar plicht om zich dagelijks ter beschikking te stellen en naar hen te luisteren.

Of het nu gaat over het opmaken of afgifte van een reeks administratieve documenten, het onderhoud en het beheer van de openbare ruimte, het onderwijs, de sociale hulp, het cultureel leven en een tal van andere zaken, de ambtenaren van de gemeentelijke administratie zijn er om u te dienen, in te lichten, te helpen in de verschillende essentiële domeinen van uw dagelijks leven en in het belang van de gemeenschap.


U zult, via deze link, het organisatieschema vinden met de verschillende diensten van de gemeente Sint-Jans-Molenbeek.

Juni 2017

 

Bereikbaarheidsfiches

 

Document acties