Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / Kinderen/Jeugd / De Jeugdraad wordt nieuw leven ingeblazen

De Jeugdraad wordt nieuw leven ingeblazen

JOUW STEM LATEN HOREN, NAAR ELKAAR LUISTEREN, DE HANDEN IN ELKAAR SLAAN!

 

De Jeugdraad wordt nieuw leven ingeblazen, want Molenbeek dat is je thuis en jij bent Molenbeek!

Ben je tussen de 16 en 24 jaar oud? Woon je in Molenbeek? Ga je nog naar school, ben je al aan het werk, of beoefen je een andere buitenschoolse activiteit? Heb je zin om jouw schouders onder nieuw participatief, lokaal project te zetten? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Momenteel zijn er 20 zitjes beschikbaar voor de Jeugdraad waar je als volwaardige lid voor een termijn van 2 jaar kan zetelen. Wij staan volledig open voor jouw ongezouten mening en grootste ideeën. Naargelang de thematische werkgroep waarvoor je gekozen hebt, zal je kunnen wegen op diverse aspecten van het beleid: Cultuur 1080, Imago 1080, Gender 1080, Leefomgeving 1080. Twee keer per maand zal de jeugdraad rond de tafel te zitten om rond een aantal actuele, Molenbeekse thema’s originele oplossingen en concrete voorstellen te brainstormen. Tijdens je mandaat zal de gemeente jou op professionele wijze ondersteunen bij het uitwerken van zinvolle projecten en zal je kunnen deelnemen aan diverse activiteiten. Tot slot, zal je ook deel uitmaken van de redactie van de Molenbeekse Jeugdkrant.

 

Voel je je geroepen om je kandidaat te stellen? Neem dan contact op met Caroline Safarian (de projectverantwoordelijke) op het nummer 0476.69.39.34 of stuur een mailtje naar csafarian@molenbeek.irisnet.be

Dit tweetalige project is een initiatief van de schepen van Jeugd Gloria Garcia Fernandez (mgarcia-fernandez@molenbeek.irisnet.be) en wordt gesteund door het college van burgemeester en schepenen.

Document acties