Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / Handelszaken/Economie / Andere nuttige adressen en informatie / Lokale Economieloket van Molenbeek (G.E.L.)

Lokale Economieloket van Molenbeek (G.E.L.)

 
Het Lokale Economieloket is een gratis dienst van het Ondernemingscentrum van Sint-Jans-Molenbeek. Haar doel is te helpen bij het opstarten van ondernemingen, het verwelkomen van jonge ondernemingen en hulpdiensten.
 
Zij ontvangt iedereen die zich als zelfstandige wil vestigen. Zij helpt eveneens bij het opstarten van structuren waarbij het sociale doel beslissend is (vzw of vennootschap met sociaal oogmerk). Een twintigtal vernieuwde lokalen (vanaf 20 m²) staan tot uw beschikking.
 
Het Loket interesseert zich eveneens aan handelszaken, verenigingen en lokale ondernemingen door te pogen de diverse problemen waarmee deze geconfronteerd worden op te lossen en hen te helpen bij de uitbreidingsplannen van hun activiteiten.
 

Lokaal Economieloket van Sint-Jans-Molenbeek

Le Lorrainstraat 110
1080 Brussel
 
Tel.: 02 /410 01 13
 

Document acties