Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / stedenbouw / Coronavirus

Coronavirus

De federale regering maakte donderdag 12 maart bekend dat we allemaal de nodige maatregelen moeten treffen om de verspreiding en de uitbreiding van het coronavirus te beperken. De dienst stedenbouw doet al het mogelijke om deze richtlijnen te volgen.

Onze bekommernis? De verspreiding van het coronavirus afremmen, maar tegelijk onze diensten blijven aanbieden.

Alle fysieke contactpunten van de dienst stedenbouw zijn enkel toegankelijk op afspraak.

Wilt u een aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning, milieuvergunning of tot renovatiepremie indienen? Wilt u een onderhoud met een deskundige van de dienst stedenbouw, etc.? Wij vragen u om voorafgaand een afspraak te maken.

U wordt verzocht uw aanvragen (stedenbouw, milieu, etc.) aangetekend via de post in te dienen, aan het centraal onthaal van het gemeentehuis, of op de dienst na afspraak.

Wij blijven tot uw dienst! Hoewel onze contactpunten gesloten zijn, blijven we u begeleiden in uw verschillende stappen:

u kan contact met ons opnemen via mail: urbanisme@molenbeek.irisnet.be

De sanitaire situatie verandert constant, waardoor er extra aanpassingen kunnen gebeuren in de loop van de komende dagen. 

Bedankt voor uw begrip.

Document acties