Cookies verzekeren het goed functionneren van onze website. Door gebruik te maken van deze site, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Meer informatie OK
U bent hier: Home / Ik leef / Huisvesting / Projectoproep Huisvesting: Deelname en innovatie

Projectoproep Huisvesting: Deelname en innovatie

« Verlenging  tot 20 november !»

De huisvestingskwesties zijn vormt een centraal deel van de bekommernissen van de verenigingen en alle inwoners. Ze zijn vaak dragers van verschillende initiatieven met betrekking tot de verbetering van de gebouwen, energetische prestaties of de verbetering van het comfort van de bewoners.

De associatieve initiatieven zijn vaak complementair aan de initiatieven gelanceerd door de openbare  besturen. Door hun voorbeeldfunctie, kunnen ze eveneens het leven van de bewoners van de gemeente aangenamer, gezonder en duurzamer maken.

Om hun uitvoering mogelijk te maken en hun uitstraling te vergemakkelijken, moeten de associatieve initiatieven gebruik maken van participatieve mechanismen die de inwoners en omwonen den verenigen of van informatie en promotiesystemen om zich beter kenbaar te maken.

Om de verenigingen te ondersteunen in hun te ondernemen stappen, voert de Gemeente Molenbeek een projectoproep in voor het subsidiëren van de participatieve en informatieve ondernemingen.

Het dossier moet vóór 31 oktober om 12u toekomen bij het gemeentebestuur van Sint-Jans-Molenbeek, Graaf van Vlaanderenstraat 20, 1080 Sint-Jans-Molenbeek.


Voorwaarden en reglement: klik hier (211k)

Document acties